Välkommen till Folkdental Din Tandläkarmottagning i Fokus sedan 2010Vi är stolta över att ha betjänat våra patienter i över 14 år och erbjuder högkvalitativ tandvård med en personlig touch. På Folkdental strävar vi efter att skapa en trygg och professionell miljö där din tandhälsa är i fokus.

Vårt engagerade team av erfarna tandläkare och tandhygienister arbetar tillsammans för att erbjuda skräddarsydd vård som möter varje patients unika behov.
Vi är dedikerade till att hålla oss uppdaterade med den senaste utvecklingen inom tandvård och investerar i modern utrustning för att säkerställa att du får den bästa möjliga vården.


På Folkdental prioriterar vi inte bara ditt leende, utan också din upplevelse. Vår vänliga och professionella personal strävar efter att skapa en avslappnad atmosfär där du känner dig bekväm och välkommen.

Kontakta oss idag för att boka din tandläkarundersökning eller för att diskutera dina tandvårdsbehov. Vi ser fram emot att fortsätta vår tradition av att leverera excellent tandvård och skapa långvariga relationer med våra patienter.

Tack för att du väljer Folkdental – där din tandhälsa är vår prioritet!